Национален телефонен номер: phone 0700-1-9988

Сглобяеми покриви, сцени и трибуни

Сглобяеми покриви , сцени и трибуни

Стройрент предлага на своите клиенти сглобяеми покриви, сцени и трибуни. Оборудването за подобен тип дейност трябва да отговаря на всички международни изисквания, затова и тук се доверихме на Layher.

При нужда от покриване на сцена или ремонтни дейности, покривните системи Kederdach са предпочитано решение. Предимството на тази система е малкото и тегло, което прави монтажа изключително лесен и бърз.

Сцените, които също се изграждат от елементи на немския производител, се монтират по предварително изготвен  проект. Олекотеният материал позволява по-нестандартните проекти да бъдат осъществени. Монтажа и демонтажа могат да бъдат извършени от бригада на Стройрент или от квалифицирани Ваши служители.

Трибуната, с която разполагаме е с капацитет 300 седящи места. По желание на клиента можем да не монтираме седалките и по този начин да увеличим капацитета и.

Инженерният ни екип може да изготви разработки след среща с клиента и оглед на обекта. Предоставяме и монтаж, демонтаж и транспорт на оборудването.

Ако имате нужда от консултация се свържете с представител на Стройрент.

Продукти Цена за ден при период: 1 ден 7 дни 20 дни 1 месец
- Сцени и трибуни LAYHER
- Покривна система LAYHER KEDERDACH