Фасадно рамково скеле под наем Layher - широка гама - Стройрент

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Фасадно (рамково) скеле LAYHER SPEEDYSCAF
Код на продукта: 28103

Фасадно (рамково) скеле LAYHER SPEEDYSCAF

Фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf е бързо сглобяемо скеле с горещо поцинковани стоманени рамки и перфектни стоманени пътеки. Намира широко приложение за извършване на зидарски, мазачески работи, реставрации, облицовки, бояджийски и ремонтни дейности. Както и за монтажни работи на стоманени конструкции.

Широката гама от принадлежности позволява заскеляването на сгради с разнообразни размери в план и височина. Допълнителните елементи, като къси рамки, тесни рамки, К-рамки, конзоли, премостващи ферми, позволяват да се преодолеят наклони на терена или да се прескочат еркерни издавания, козирки и т.н. При необхосимост от създаване на предпазен проходен тунел за преминаване на пешеходци в комплекта на скелето се предвиждат проходни рамки с широчина 1,50m. При наличие на препядствие по фасадата на сградата могат да се използват премостващи ферми с дължина 5,14m. или 6,14m. Високото качество на системата се базира на оптималната ергономична конструкция, свойството на материалите за дълъг живот и логиката на монтажа, която на практика изключва грешки при сглобяването. Скелето се укрепва чрез анкери в стените.

За допълнителни въпроси и консултация се свържете с отдел “Скеле”

Цени за ден при период

1 ден 7 дни 20 дни 1 месец

без ДДС и транспорт

Функции

Предимствата при използването на Фасадното рамково скеле Layher SpeedyScaf са:

1. Малко собствено тегло
2. Бърз монтаж и демонтаж
3. Стабилно захващане на платформите
4. Обезопасяване с двоен парапет и бордова дъска, съобразено с Европейските стандарти
5. Увеличено допустимо натоварване на стоманените платформи 200- 300 кг/м2
6. Гъвкавост, изразяваща се в ширината на рамката – четири дължини на пътеките (3,07; 2.57; 2,07 и 1,57) и богата гама отдопълнителни елементи