Уреди за измерване под наем, металотърсачи и лазерни нивелири - Стройрент

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Уреди за измерване

Уреди за измерване

В отдела на дребната механизация, всеки клиент на Стройрент може да наеме различни видове уреди за измерване. Този вид оборудване не е много разпространен при наемните услуги, поради спецификата на работа с инструментите.

Един от артикулите, който предлагаме е оптичният нивелир. Доверяваме се на марката Bosch, а моделът,… ... виж целия текст

В отдела на дребната механизация, всеки клиент на Стройрент може да наеме различни видове уреди за измерване. Този вид оборудване не е много разпространен при наемните услуги, поради спецификата на работа с инструментите.

Един от артикулите, който предлагаме е оптичният нивелир. Доверяваме се на марката Bosch, а моделът, който сме избрали е GOL26G. Приложението на този нивелир е доста обширно – голяма част от клиентите ни го наемат при взимане и проверка на строги хоризонтални линии, а други – при измерване на ъгли и височини. Предимството на модела е специфичният статив, който улеснява работата при неравни повърхности. Транспортирането му е улеснено, заради блокиращи системи на компенсатора.

Друг инструмент в тази група е самозалепващия се лазерен нивелир. Работата с него е изключително опростена. С този нивелир можете да вземете интериорните размери на помещение за няколко секунди. Приложение намира и при нивелирането на всякакъв вид кофражни, при изкопи и фасади, както и при инсталации на кабелни канали и трасета. Дистанционното му управление е от огромно значение, при използването му в труднодостъпни терени на строителни обекти.

Металотърсачите ни са на марката Bosch. Компактният дизайн на уреда, е голям плюс при транспортирането и използването му. Главното му приложение е в строително-ремонтните дейности, където посредством него лесно може да се открие в кой участък от стената не може да пробивате. При съмнение, че в посочения участък има открит метал или проводник, може да включите опцията „zoom“ за по-голяма точност. Предимство е, че на дисплея има индикация за волтажа. С него може лесно да маркирате точното място, на което ще се пробивате.

Ако се колебаете точно кой вид уред ще ви е от полза, можете да се консултирате с колегите ни по складове. При консултация с наш служител ще получите и обучение и как да работите с конкретното оборудване.

Скрий текста
Цени за ден при период: /в български лева и без ДДС/
Продукти 1 ден 7 дни 20 дни 1 месец
18020 Лазерни нивелири (самонивелиращи) HILTI PRI 2 36 26 23 20
18010 Оптични нивелири BOSCH GOL 26 G 15 12 10 8