УРЕДИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ

оптичен нивелир

В отдела на дребната механизация, всеки клиент на Стройрент може да наеме различни видове уреди за измерване. Този вид оборудване не е много разпространен при наемните услуги, поради спецификата на работа с инструментите.

Един от артикулите, който предлагаме е оптичният нивелир.  Доверили сме се на марката Bosch, а модела, който сме избрали е GOL26G. Приложението на този нивелир е доста обширно. Голяма част от клиентите ни го наемат при необходимост за взимане и проверка на строги хоризонтални линии. Използва се при измерване на ъгли и височини, но доста по – рядко. Предимство е, че има специфичен статив, който улеснява работата при неравни повърхности. Транспортирането му е улеснено, заради блокиращи системи на компенсатора.

уреди за измерване

Друг инструмент в тази група е самозалепващия се лазерен нивелир. Работата с него е изключително опростена. С този нивелир можете да вземете интериорните размери на помещение за няколко секунди. Приложение намира и при нивелирането на всякакъв вид кофражни, при изкопи и фасади, както и при инсталации на кабелни канали и трасета. Дистанционното му управление е от огромно значение, при използването му в труднодостъпни терени на строителни обекти.

Металотърсачите ни са на марката Bosch. Компактният дизайн на уреда, е голям плюс при транспортирането и използването му. Главното му приложение е в строително-ремонтните дейности, където посредством него лесно може да се открие в кой участък от стената не може да пробивате. При съмнение, че в посочения участък има открит метал или проводник, може да включите опцията „zoom“ за по-голяма точност.  Предимство е, че на дисплея има индикация за волтажа. С него може лесно да маркирате точното място, на което  ще се пробивате.

Ако се колебаете точно кой вид уред ще ви е от полза, можете да се консултирате с колегите ни по складове.  При консултация с наш служител ще получите и обучение и как да работите с конкретното оборудване.  

Продукти Цена за ден при период: 1 ден 7 дни 20 дни 1 месец
18040 Металотърсачи BOSCH DMF 10 10 6 4 3
18010 Оптични нивелири BOSCH GOL 26 G 15 12 10 8
18020 Лазерни нивелири самозалепващи HILTI PRI 2 36 26 23 20

Посочените цени са без ДДС.

« Към целия каталог