Национален телефонен номер: phone 0700-1-9988

Специализирани химически тоалетни, мобилни мивки, писоари

Специализирани химически тоалетни, мобилни мивки, писоари

За по-взискателни мероприятия се предлагат специални продукти от най-добрите производители в бранша, а именно Satellite Industries. Продуктите на Satellite Industries в комбинация с услугата на Стройрент ЕООД, могат да гарантират успеха на вашето събитие.

Луксозната химическа тоалетна Maxim 3000 (фиг. 1) е с елегантен дизайн, просторен интериор и супер гладки стени, с което се гарантира запазването на добрата визия за дълго време. Уникалният контур на резервоара осигурява по-добра позиция за сядане на потребителите. Стандартно оборудване с крачна помпа за почистване на тоалетната чиния чрез водна струя, мивка с диспенсър за течен препарат за почистване на ръце, поставка за хартия и сигурен механизъм за заключване на вратата прави тази тоалетна един отличен избор за всеки.

Тоалетната, предназначена за хора със затруднени опорно – двигателни функции (фиг. 2), е специално проектирана за техните нужди. С патентования си плосък под осигурява лесен достъп на инвалидни колички, а увеличеното пространство гарантира лесно маневриране вътре. Патентованият под в комбинация с усилените стени прави тази тоалетна един елегантен и модерен санитарен възел.

Мобилната мивка (фиг. 3) е оборудвана с два запечатани резервоара и крачна помпа за вода за да е напълно независима. Поставката за хартия и диспенсърът за течен сапун завършват функционалността на продукта.

Мобилният писоар (фиг. 4) за мероприятия на открито, подходящ за бирфестове, концерти и други, ще помогне за намаляване на опашката пред тоалетните на вашето събитие. Може да се използва едновременно от четирима души, като повдигнатите стени позволяват по-добро уединение, създаващо допълнителен комфорт при употреба.