Техника под наем в Благоевград – новият склад на Стройрент

Техника под наем в Благоевград – новият склад на Стройрент.

Поради големият интерес, както и за да отговорим на очакванията на нашите клиенти открихме още един склад. Базата ни в Блгоевград се намира на ул. Покровнишко шосе 12. С отварянето на този офис, Стройрент вече разполага с 11 склада на територията на цялата страна.

Оборудването, което ще предлагаме е с високо качество и гарантиран произход. От този склад може да наемете вишки, едра механизация и складова техника, алуминиево скеле, малки машини, генератори, фасадно и обемно скеле, хоризонтален и вертикален кофраж, химически тоалетни, оградни платна, будки и контейнери. От дребната механизация ще бъдат на рзположение разнообразие от: къртачи, циркуляри и триони, лазерни нивелири, косачки, тримери, резачки, различни видове помпи, генератори, осветителни кули, машини за мазилки и замаски, фугорези, електрожени, пароструйки, водоструйки, влагоуловители, трамбовки и вибромастари, палетни колички и много други.

Всеки наш клиент ще получи професионална консултация за цялата гама оборудвaне, което отдаваме под наем. За част от оборудването можем да Ви предоставим монтаж, демонтаж, както и доставка и прибиране до и от обекта.

Колегите в Благоевград са с дългогодишен опит! За контакти Димитър Атанасов тел. 0879 222 291, e-mail: blagoevgrad@stroyrent.bg

Очакваме Ви!

Може също да харесате...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Времето изтече, моля, презаредете CAPTCHA