100 километра в планината - екипът на Stroyrent

Екипът за Stroyrent е в очакване да се включи в превърналата се в традиция ежегодна обиколка на Витоша - „Витоша 100“. Стартът е утре, точно в 6:00 часа сутринта и е с продължителност до 2 дни.

Мотивация, хъс, дисциплина и контакт с природата „променят“ състезателната атмосфера на събитието в нещо много повече – личностно изграждане и приятелска обстановка.

След миналогодишния успех на екипа, участвал в събитието, сега отборът ни е готов за ново приключение – с повече увереност, усмивки и още по-голяма мотивация.

Желаем успех на нашите колеги, които тази година освен с колоезденето на 100 км, ще се включат и в дуатлона на 200 км – и всичко това в рамките на 2 дни!

Stroyrent отново ще подкрепи събитието, предоставяйки съоръжения и оборудване с цел сигурност и комфорт на всички участници.

Поздравяваме организаторите на „Витоша 100“, които превърнаха в реалност идеята за повече активност и контакт с природата, запазвайки я чиста. Самите те приветстват за по-малко използване на пластма по време на маратона.

 

 
100 километра в планината - екипът на Stroyrent a fost adăugat la coșul dumneavoastră
0372-21-9988
Solicitare Rapida