Национален телефонен номер: phone 0700-1-9988

За нас – Стройрент от началото до днес

Стройрент се занимава с отдаване на строително оборудване и механизация под наем от 2006г. Към началото на 2019г. клиентите ни са 24 437 физически и юридически лица. Оборудването, което предлагаме сe разделя на: алуминиеви скелета на колела, фасадно и обемно скеле, вертикални и хоризонтални кофражни системи, огради, офис и складови контейнери, химически тоалетни, вишки, едра механизация, складова техника, както и огромен асортимент от машини, компресори, осветителни кули и генератори. Стремежът на фирмата ни е да предлага най – голямата гама от оборудване на българския пазар, както и да отговорим на високите очаквания на клиентите ни.

Дружеството ни има 11 склада в 10 града – два в София и по един във Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Пловдив, Хасково, Шумен, Плевен и Благоевград. Компанията ни се разраства и вече 130 служителя се грижат за доброто и навременно обслужване на клиентите ни. Поддържаме и разширяваме сервизния си екип от специалисти. Държим колегите ни да са с голям опит в сервизирането на едрата и дребна механизация. Извършваме монтаж и демонтаж на фасадно и обемно скеле. Инженерният ни екип изготвя необходимите разработки при наемане на кофражи и скелета. Обучените оператори са на разположение за работа с едрата механизация и вишките. Транспорта на собствено оборудване, също е част от услугите ни.

Стройрент е една от малкото компании, която увеличава продуктовата си гама ежегодно и инвестира в обновяване на оборудването си. Всички предлагани продукти са професионални и са произведени от международно доказали се компании.

За нас е важно клиентите ни да откриват в нас сигурен партньор. Официален представител за България сме на мотокари и складова техника DOOSAN.

Компанията ни е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2015 за управление на качеството. Внедрила е и прилага система за безопасни условия на труд BS OHSAS 18001:2007, както и система за управление на околната среда ISO 14001:2015. Сертифицирани сме и от международната организация IPAF за безопасна и правилна експлоатация с работни платформи. Член сме на европейската рентал асоциация ERA (European Rental Association) и българската скеле асоциация (БСА). Съосновател сме на българска рентал асоциация (БРА)