УСЛУГИ

С богат набор от квалифицирани служители, Стройрент предлага допълнителни услуги на своите клиенти като проектиране, монтаж и демонтаж, оглед на обекти, доставка, услуги с професионални оператори, както и сервиз на външни машини.
Image

ОПЕРАТОР НА МЕХАНИЗАЦИЯ

Всеки наш клиент има възможността да заяви професионален оператор към наето от Стройрент оборудване, който освен за правилната експлоатация на машината ще се погрижи и за по-бърза икачествена работа.

ОГЛЕД И ПРОЕКТИРАНЕ

Можете да се доверите на нашите инженери и техния богат опит в разработката на индивидуални проекти. Нашият екип ще изготви необходимите чертежи по предварително зададени от клиента скици или след направен от нас оглед.

Image
Image

ТРАНСПОРТ

Над 15 години Стройрент улеснява своите клиенти с бързи доставки и връщане на наетото оборудване. Независимо дали желаете да наемете малки машини или едра механизация, компанията ни може да достави всеки продукт в уговорените срокове и на желан от вас адрес, спазвайкивсички необходими норми за безопасност при транспорт.

МОНТАЖ

Стройрент предоставя услугата за монтаж и демонтаж на фасадни и обемни скелета, сцени, подиуми, покривни системи, трибуни, хаспели, едноколонни и двуколонни платформи, огради и оградни съоръжения, сдвояване на контейнери.

Image
Image

СЕРВИЗ

За да поддържа винаги в изрядно състояние машините си, Стройрент разполага със специализирани звена за ремонт и поддръжка на предлаганото от нас оборудване. Благодарение на нашите мобилни екипи, достигаме до всеки клиентски обект, отстранявайки своевременно възникналите проблеми.Ако не разполагате с квалифицирани специалисти, винаги можете да се доверите на Стройрент да обслужи и ремонтира Вашите машини и механизация. При нас може да разчитате на компетентно мнение и съвет за текущото състояние и правилна експлоатация на използваното от Вас оборудване.

УСЛУГИ беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване