Стандартни химически тоалетни под наем от Стройрент - Стройрент

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Стандартни химически тоалетни
Код на продукта: 31501

Стандартни химически тоалетни

Стандартната химическа тоалетна се използва най-често на строителни обекти, спортни, музикални и други мероприятия на открито, в паркове, паркинги, плажове, къмпинги, както и за ресторанти, кафенета и други търговски обекти, които нямат достъп до канализационна мрежа. По желание на клиента кабината може да бъде оборудвана и с мивка с 40 л вместимост на резервоара за вода, дозатор за течен сапун.
За строителни обекти се препоръчва по една химическа тоалетна за всеки 10 човека със сервизно обслужване веднъж седмично. За мероприятия може да използвате една химическа тоалетна на средно 80 човека, като този брой зависи основно от продължителността на мероприятието и от това дали се предлагат напитки.
Сервизното обслужване включва: зареждане на тоалетната с тоалетна хартия, изпомпване на отпадъците със специализирана кола, почистване, дезинфекция и измиване на тоалетната отвън и отвътре, зареждане на резервоара със специален препарат, който не съдържа вредни за околната среда и човека химични вещества и осигурява благоприятното използване на химическата тоалетна, без неприятни миризми.

Цени за ден при период

1 ден 7 дни 20 дни 1 месец

без ДДС и транспорт

Технически характеристики

Код на продукта 31501
Дължина, cm 122
Широчина, cm 112
Височина, cm 230
Тегло, kg 78
Капацитет , L 210
Височина на сядане, cm 51

РАЗГЛЕДАЙ ОЩЕ