Нова вишка в Стройрент, нова и в България - Стройрент

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Нова вишка в Стройрент, нова и в България

От днес вече можем да се похвалим с най-новите си попълнения в отдел „Вишки“. Освен за компанията, една от вишките (LEO30Tplus) идва за първи път в България и можете да я откриете единствено при нас.

Моделите LEO30Tplus  и LEO23GT са на марка TEUPEN, която освен със своята маневреност и височина, изненадва с невероятно малки и компактни размери.

Машините вече са в централния ни офис в София, на бул. „Ботевградско шосе“ 273, където нашите колеги вече започнаха тестове.

 

LEO30Tplus е по-високата от двете вишки, достигайки работна височина до 30 метра. Придвижването ѝ става чрез специални разработени гумени вериги, които не оставят следи и предпазват от нараняване дори и най-чувствителните подови  повърхност.  Това една от отличителна черта за модела, а заедно с нестандартно малките ѝ размери я правят отличен избор при позвате на труднодостъпни и затворени помещения като моловете, например.

LEO30Tplus вишка под наем стройрентLEO30Tplus вишка под наем стройрент

LEO23GT може да използвате за по-ниски обекти, като височината ѝ, както издава името, достига до 23 метра.Очаквайте скоро новите продукти на нашия сайт, а ако искате да наемете още днес, то може да се свържете с нашите колеги от отдел „Вишки“.