Стандартна химическа тоалетна под наем

Цена за
1 ден7 дни20 дни30 дни
Стандартна хим. тоалетна с мивка
--------
Цени за ден в BGN без ДДС за период

Техническа спецификация

Код на продукт31501
Дължина, cm122
Широчина, cm112
Височина, cm230
Височина на сядане, cm51
Капацитет, L210
Тегло, kg78

Стандартна химическа тоалетна под наем - използва се най-често на строителни обекти, спортни, музикални и други мероприятия на открито, в паркове, паркинги, плажове, къмпинги, както и към ресторанти, кафенета и други търговски обекти, които нямат достъп до канализационна мрежа. По желание на клиента, кабината може да бъде оборудвана с мивка с 40 л вместимост на резервоара за вода и дозатор за течен сапун.
За строителни обекти се препоръчва по една химическа тоалетна за всеки 10 човека, със сервизно обслужване веднъж седмично. За мероприятия може да използвате една химическа тоалетна на средно 80 човека, като този брой зависи основно от продължителността на събитието и от това дали се предлагат напитки.
Сервизното обслужване включва: зареждане на тоалетната с тоалетна хартия, изпомпване на отпадъците със специализирана кола, почистване, дезинфекция и измиване на тоалетната отвън и отвътре, зареждане на резервоара със специален препарат, който не съдържа вредни за околната среда и човека химични вещества и осигурява благоприятното използване на химическата тоалетна, без неприятни миризми.

Бързо запитване - Стандартна химическа тоалетна под наем

Грешен код за валидация.

Всички полета са задължителни.

Използвали сте невалидни символи. Моля коригирайте тескта в показаното поле.

Благодарим Ви за Вашето запитване! Ще се свържем с Вас съвсем скоро.

Стандартна химическа тоалетна под наем беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване