УСЛУГИ

С богат набор от квалифицирани служители, Стройрент предлага допълнителни услуги на своите клиенти като проектиране, монтаж и демонтаж, оглед на обекти, доставка, услуги с професионални оператори, както и сервиз на външни машини.
Image

РЕГЕНЕРИРАНЕ НА АКУМУЛАТОРНИ БАТЕРИИ

Стройрент предлага иновативна услуга за възстановяване на акумулаторни батерии с лоши работни показатели. Използваме най-ново поколение машина за регенерация, превръщайки услугата единствена по рода си в България. Най-често срещани машини, използващи батерии, които могат да бъдат възстановени са: електрокари, ричтраци, стакери, ел. палетни колички, вишки, голф колички, UPS системи, соларни инсталации и др.

ОПЕРАТОР НА МЕХАНИЗАЦИЯ

Всеки наш клиент има възможността да заяви професионален оператор към наето от Стройрент оборудване, който освен за правилната експлоатация на машината ще се погрижи и за по-бърза икачествена работа.

Image
Image

ОГЛЕД И ПРОЕКТИРАНЕ

Можете да се доверите на нашите инженери и техния богат опит в разработката на индивидуални проекти. Нашият екип ще изготви необходимите чертежи по предварително зададени от клиента скици или след направен от нас оглед.

ТРАНСПОРТ

Над 15 години Стройрент улеснява своите клиенти с бързи доставки и връщане на наетото оборудване. Независимо дали желаете да наемете малки машини или едра механизация, компанията ни може да достави всеки продукт в уговорените срокове и на желан от вас адрес, спазвайкивсички необходими норми за безопасност при транспорт.

Image
Image

МОНТАЖ

Стройрент предоставя услугата за монтаж и демонтаж на фасадни и обемни скелета, сцени, подиуми, покривни системи, трибуни, хаспели, едноколонни и двуколонни платформи, огради и оградни съоръжения, сдвояване на контейнери.

СЕРВИЗ

За да поддържа винаги в изрядно състояние машините си, Стройрент разполага със специализирани звена за ремонт и поддръжка на предлаганото от нас оборудване. Благодарение на нашите мобилни екипи, достигаме до всеки клиентски обект, отстранявайки своевременно възникналите проблеми.Ако не разполагате с квалифицирани специалисти, винаги можете да се доверите на Стройрент да обслужи и ремонтира Вашите машини и механизация. При нас може да разчитате на компетентно мнение и съвет за текущото състояние и правилна експлоатация на използваното от Вас оборудване.

Image

УСЛУГИ беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване