За нас

“За нас винаги ще бъдат важни клиентите, които вече наричаме свои партньори!”

 

ДЕЙНОСТ

Компанията стартира своята дейност през 2006 година в град София и е един от новаторите, предлагащи специализирано оборудване под наем.

Към настоящия момент Стройрент се утвърждава като дружеството с най-голямо разнообразие от оборудване и механизация под наем в България! С мобилност и покритие в цялата страна, запазваме мястото си като предпочитан и доверен партньор на над 35 000 физически и юридически лица.

 

ЛОКАЦИЯ

Стройрент има складове в общо 12 града, разположени във всички области на България. Това са СофияВарнаБургасПловдивРусеСтара ЗагораВелико ТърновоПлевенШуменХасковоБлагоевград и Монтана.

Централният ни офис се намира в град София, разположен върху повече от 15 000 кв. м. площ. Там се намира и сервизният ни център за ремонт и поддръжка на цялата гама от оборудване, разполагащ с мобилни групи и осигуряващ бърза реакция до всяко населено място.

 

ЕКИП

Над 150 квалифицирани служители се грижат за качественото и компетентно обслужване на клиентите. Допълнително разполагаме със сервизни екипи, като сервизът ни е сертифициран за поддръжка и ремонт на съоръжения с повишена опастност. При нас работят висококвалифицирани оператори с необходимата правоспособност за управление на специализирана техника и професионални умения за работа с вишки, мотокари, едра механизация и други машини.

 

БОГАТ АСОРТИМЕНТ

С богат асортимент* от машини и оборудване на стойност над 35 000 000 лева, можем да задоволим всяка специфична нужда, предлагайки качество и разнообразие в категориите:

 • Вишки
 • Едра механизация
 • Складова техника
 • Професионални машини за ремонт и обновление
 • Фасадно и обемно скеле
 • Алуминиево скеле /кули на колела/
 • Вертикален и хоризонтален кофраж
 • Хаспели и работни платформи
 • Модулни контейнери - офис, складови и санитарни
 • Кабини за охрана
 • Химически тоалетни
 • Временна ограда
 • Оборудване за сцени и мероприятия

*Стройрент е една от малкото компании, която увеличава продуктовата си гама ежегодно и инвестира в обновяване на оборудването си. Предлаганата техника и машини са произведени от международно доказали се производители на пазара.

 

ЗА ИНДУСТРИЯТА

Чрез партньорство със Стройрент, фирмите могат да оптимизират своите разходи и да инвестират средства само за оборудване, което е от основно значение за тяхната дейност.

Освен спестяването на всички свързани с покупката разходи като транспорт, ремонт и поддръжка, застраховки и др., наемът на оборудване дава изключителна гъвкавост. Благодарение на богатия ни асортимент, всеки наш клиент може да подмени или да наеме ново съоръжение според своите нужди във всеки един момент. Така бизнесът може лесно да планира работата си при ясна себестойност, без опасения от закъснения или липса на подходяща техника.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Освен наем на оборудване, компанията предлага на своите клиенти организиране на транспортни услуги, монтаж и демонтаж на оборудване, услуги с оператор, ремонт и сервиз, различни видове консултации и/или изготвяне на индивидуални проекти.

 

СИГУРНОСТ

Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2015 за управление на качеството. Внедрила е и прилага система за безопасни условия на труд BS OHSAS 18001:2007, както и система за управление на околната среда ISO 14001:2015. Сертифицирани сме и от международната организация IPAF за безопасна и правилна експлоатация на работни платформи. Член сме на европейската рентал асоциация ERA (European Rental Association) и българската скеле асоциация (БСА). Съосновател сме на българска рентал асоциация (БРА).

Приоритет за нас е клиентите ни да откриват сигурен и доверен партньор в наше лице!

За нас беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване