Посрещаме най-колоритното тропическо шоу в България. Стройрент изгражда сцена, подиум, вип платформи и барове

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Посрещаме най-колоритното тропическо шоу в България. Стройрент изгражда сцена, подиум, вип платформи и барове

Една от най-колоритните парти организации за електронна музика –Еlrow – ще зарадва всички посетители на зала „Арена Армеец“ с неповторимо музикално арт шоу.

За целта екипът на Стройрент вече е на терен, като за събитието компанията ни ще построи мащабна сцена, подиум, вип платформи и барове за посетителите.

Подготовката за впечатляващото парти тече с пълна сила, като вишки на Стройрент подпомагат дейността и работата по поставянето на впечатляващите декори, които буквално ще пренесат участниците в друго измерение – парти в тропическа джунгла, каквато е и тематиката на феста.

Аудио-визуалните ефекти, дело на Stagemasters, обещават неповторимо изживяване за първото по рода си музикално тропическо шоу и нас.

Парти-линията Elrow е изключително популярна със събитията си на световноизвестни локации като клубовете Amnesia и Ushuaïa в Ибиса, както и фестивала Tomorrowland в Белгия.

Досега екипът на Еlrow е разработип общо 18 прототипа партита, всяко от които с различна тематика и уникални дизайнерски декори.

‘Elrow Sofia – Sambowdromo Do Brasil’ ще превърне Арена Армеец в тропическа джунгла, в която феновете ще видят разноцветни персонажи, самба танцьори, много конфети и ще усетят карнавалната тръпка.

ROWGELIA IS IN TOWN

? TOMORROW IS THE BIG DAY ?Elrow Sofia – Sambowdromo do Brasil

Posted by EXE CLUB on Reede, 6. märts 2020

А ето и какво споделят организаторите за събитието във Facebook:

“Пулсиращи ритми, диви животни, изгубени изследователи и обичащите забавлението обитатели на джунглата. ???

Какво може да се обърка!?

Общо взето – всичко, но здравословната доза самба и карнавал мигновено ще наелектризират ексцентричната и подбрана тълпа. ??

?Изгубете се в зеленината, където всичко е възможно, а вие сте по средата! ?”

Събитието започва утре (7 март) с начален час от 23:00 ч.

Организатори: ELROW, EXE CLUB, Halkidiki Halkidiki Adventure – Music Festival

Enjoy!