Stroyrent – дългогодишен партньор на Legion Run - Стройрент

phone 0700-1-9988 Национален телефонен номер:

Stroyrent – дългогодишен партньор на Legion run

И тази година Stroyrent е част от спонсорите и партньори на еднa от най-забавните отборни игри у нас „Legion Run”.

За поредна година организаторите ще подготвят терена и ще изградят незабравимите препятствия за участниците с оборудване на Stroyrent.

„Обещаваме вълнуващо, кално и забавно изживяване, адреналинът от което ще държи теб и приятелите ти дни, седмици, дори години наред. Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото ти и изисква работа в екип. Ще тичаш, ще скачаш, ще пълзиш, ще спринтираш, ще висиш и ще помагаш на останалите да правят същото. Ще джапаш доволно в калта като малко дете и ще пресечеш финала рамо до рамо с хиляди други! Ще имаш драскотини и натъртвания, но ще се усмихваш. И на финала просто няма да си същият“, споделят организаторите, верни на концепцията на събитието, че “Legion Run” е не просто бягане с препятствия – а незабравимо приключение за пораснали.

През 2019 г. “Legion Run” ще се проведе на ново мясно – в село Мрамор, близо до София, като освен новата локация, организаторите ще поднесат още една изненада – този път към на-малките легионери.

Радваме се, че Stroyrent е част от събитието, като тази година сме подготвили много атракциони и изненади за всички участници.

Усети емоцията на събитието с едно от послените видеа на “Legion Run” в Гърция:

Legion Run Thessaloniki 2019 Official Highlights

Thank you Thessaloniki for hosting us once more !Legends have returned and hereos were discovered.This one will stay in our history!!!WE ARE LEGION and we will be back !

Posted by Legion Run on Esmaspäev, 24. juuni 2019