7 най-търсени машини за дребни ремонти през зимата

Представяме ви най-популярните машини под наем за дребни строително-ремонти дейности през студените дни

Всички знаем, че зимата не е от най-приятните сезони за строително-ремонти дейности. Ниските температури, по-дългия период за изсъхване на материалите, метеорологичните условия, които често пъти забавят процеса на работа, са само част от причините, които често пъти ни карат да отложим тези задачи.

Има обаче фактори, които през изминалите години промениха нагласите на потребителите и все по-често нашите клиенти се залавят с майсторене дори и през студените дни. А и всички знаем, че понякога настъпват обстоятелства, които не търпят отлагане.

Без значение от причините, зимата може да се окаже много подходящо време за обновяване на дома, понякога дори единственото свободно време за това. За да ви улесним, ние, от фирма Стройрент, ви представяме едни от най-търсените машини в нашия каталог за дребни строително-ремонтни дейности през зимата:

Калорифери

Едни от най-често наеманите машини през този период от годината. Ако разполагате с по-кратки срокове за изпълнение, отоплителите ще ускорят процеса на съхнене на материалите при боядисване, шпакловане и др.

Влагоуловители

Изсушителите абсорбират излишната влага от помещенията, като подготвят повърхностите и настилките за последващи ремонтни дейности, като поставяне на паркет, шлайфане на стени и др. Използват се и след наводнения. Често пъти нашите клиенти комбинират влагоуловителите с подходящи за даденото помещение калорифери.

Машина за шлайфане на стени и тавани

Машината се използва за „финосване“ на стени и тавани, непосредствено преди нанасянето на боя. „Жирафът“, както често бива наричан, е лека и удобна за работа шлайф машина, която ще ви помогне в обработката на различни по големина повърхности. Стройрент предлага две разновидности – със и без лед осветление. 

Фреза за канали

Отново отличен избор, който съкращава многократно времето за полагане или подмяна на ел. инсталация. Заедно с фрезата, препоръчваме използването на прахосмукачка за фина прах със самоизтупващ филтър.

Прахосмукачки за ремонтни дейности

Стройрент предлага голям избор от прахосмукачки, подходящи за различни видове строителство и ремонти - за сухо и мокро почистване, за фина прах или по-едри остатъци. Професионалната прахосмукачка на Festool се комбинира с фрезата за канали и жирафа за шлайфане, елиминирайки голяма част от образувалия се прах.

Лифт за гипсокартон 

Повдигачът за гипсокартон е иновативно решение и помощник, когато работите самостоятелно. Машината е стабилна и надеждна, с максималната работна височина до 3.4 м.

Къртачи

Независимо дали ви предстои частичен ремонт или цялостни довършителни дейности, къртачите винаги намират приложение. При необходимост от къртене на плочки или леки тухлени стени, препоръчваме използването на малките къртачи с тегло от 5 кг. За по груба работа препоръчваме по-големите модели, с тегло от 11 или 30 кг или различните видове пневматични къртачи.

Стройрент предлага много и различни видове машини под наем. Ако сте решили сами да се справите с ремонтите у дома или се занимавате професионално с това, ви предлагаме да разгледате нашия продуктов каталог с висококачествени инструменти.
При наем на машини, нашият екип ще ви консултира как правилно да използвате всяка една от тях, с цел улеснен работен процес и отлични резултати.

7 най-търсени машини за дребни ремонти през зимата беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване