Генератори под наем

Стройрент предлага широка гама генератори под наем. Според типа захранване могат да се разделят на монофазни и трифазни или на дизелови и бензинови агрегати. По предназначение биват отворен и затворен тип.

Генераторите за ток от отворен тип (монофазни и трифазни) са подходящи и за непрофесионална употреба. Приложението им е главно при необходимост от захранване на електрически инструменти и електроуреди, отдалечени от електропреносната мрежа. В продуктовия ни каталог може да изберете агрегат за ток отворен тип от 2,5 до 10 kW. Най-малкият по мощност модел намира отлично приложение в домашни условия. Монофазните генератори, предлагани от Стройрент, са с олекотена конструкция и ръчно стартиране, което допълнително улеснява тяхното използване.

...
Покажи повече ↓

Изберете оборудване

Инверторни генератори под наем
1 ден
35.00
7 дни
26.20
20 дни
23.30
30 дни
19.00
Дизелов генератор за ток (трифазни)
1 ден
112.00
7 дни
92.00
20 дни
76.00
30 дни
62.00
В продуктовият ни каталог ще откриете генератори с широк диапазон от капацитет на изходна мощност, размери и конфигурации. Подходящи са за различни приложения. Може да изберете бензинов агрегат за ток или дизелов генератор, за да осигурите непрекъсната мощност в най-предизвикателните условия на работа. Можете също така да изберете и модели, които отговарят на днешните строги стандарти за емисии, което ви позволява да поддържате спазването на нормативните изисквания. Разгледайте нашите основни категории с генератори под наем. При необходимост от съдействие, може да разчитате на нашия екип за професионална консултация в избора на най-подходящ генератор спрямо вашето търсене. Услуги: Можете да разчитате на нашия сервизен екип при необходимост от ремонт на генератори или друг вид собствено оборудване. Разгледайте и останалата част от услуги, които предлага Стройрент.
ГЕНЕРАТОРИ И КОМПРЕСОРИ беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване