StroyRent развива своите международни партньорства с английска версия на уебсайта

Стройрент, водеща компания за отдаване на професионално оборудване под наем, с радост обявява успешното пускане на английската версия на своя уебсайт. Тази нова стъпка е поредното свидетелство за фокуса на компанията върху нуждите и желанията на клиентите и амбициите й да разшири своето влияние и да бъде още по-достъпна за своите партньори от цял ​​свят.

Както при българската, така и при английската версия, уебсайтът предлага изчерпателна информация за услугите и разнообразното оборудване, което компанията предлага. Посетителите могат да се запознаят с богатото портфолио, което включва строителни машини, инструменти, скеле, кофраж, работни платформи, мотокари, вишки, едра механизация, оборудване за събития, различни видове услуги като: транспорт, монтаж, сервиз на машини и много други. Съдържанието е добре структурирано и лесно достъпно, осигурявайки удобна и информативна навигация от всяко устройство.

StroyRent новини английска версия

Въвеждането на английската версия на уебсайта е не само логичен ход в напредъка на компанията, но и знак за нейната ангажираност към клиентите и желание да предоставя най-доброто и качествено обслужване на своите партньори.

Тази нова инициатива позволява на СТРОЙРЕНТ да предостави своите услуги на всички англоговорящи клиенти в България, както и да бъде все по-достъпна за всички чуждестранни клиенти и партньори, развивайки своите международни позиции.

За повече информация и преглед на английската версия на уебсайта, моля, посетете: stroyrent.bg/en

За да превключите от български език на английски език или обратно, следвайте следните стъпки: НастройкиЕзициBG/EN

Стройрент Ви кани да се присъедините към нас в този нов и вълнуващ етап за нашата компания!

 

StroyRent развива своите международни партньорства с английска версия на уебсайта беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване