Национални медии отразиха откриването на част от „Балкански поток“ в края на 2019. Вишки на Стройрент част от строителното оборудване.

На 21-ви октомври 2019 в с. Горска поляна, област Ямбол, се състоя откриване на разширението на газопреносната мрежа по трасето на "Балкански поток" в участъка от българо-турската граница до компресорна станция "Странджа".

По повод събитието водещи телевизионни и онлайн медии отразиха срещата, както и работната дейност по трасето.


Вишки на Стройрент бяха част от кадрите, излъчени в емисията „Новини“ по Нова тв  и БНТ 1, като малко преди това онлайн медията Флагман представи ексклузивни кадри от работния процес, показващи вишки от каталога на компанията ни.

На откриването присъстваха и министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, както и други народни представители, областни управители и кметове.

Новооткритото трасе включва газоизмервателна станция  "Странджа" и 11 км. новоизграден преносен газопровод.

Към момента работата по останала част от „Балкански поток“ продължава, като машините на Стройрент остават на терен за целите на проекта.

Линк към репортаж от материала по Нова тв
Линк към репортаж по БНТ1
Линк към материал във flagman.bg
Национални медии отразиха откриването на част от „Балкански поток“ в края на 2019. Вишки на Стройрент част от строителното оборудване. беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване