Отборът на Стройрент с участие и две отличия на „Купа Мургаш“ 2019

Състезателите от екипа на Стройрент спечелиха 2 медала от Мургаш 2019

На 20 октомври се проведе юбилейното десето издание на състезанието в дисциплина планинско колоездене „Купа Мургаш“.

Освен като спонсор на събитието, Стройрент се „включи“ в състезанието и с четирима свои представители, взели учатие в специалното ново трасе тази година, озаглавено „Пикник“.

Именно в него, Антонио Миланов и Ивайло Христов влязоха в челната троика, завоювайки съоветно сребърно и бронзово отличие в своята дисциплина. Другите двама участници от компанията Илия Илиев и Добромир Христов останаха малко по-назад в класирането, финиширайки в топ 10.

За един от победителите от компанията ни имаше и още един интересен момент. Освен като награден за 3-тото място, Ивайло Христов се включи и в ролята на награждаващ, отличавайки най-дорите в категория „Ветерани“.

„Купа Мургаш“ е спортно мероприятие по планиско колоездене (със състезателен характер) в дисциплина крос кънтри маратон. Маршрутите, които всеки участник избира са три: „Класик“ (45 км), „Епик“ (76 км) и най-новото тази година „Пикник“ (19 км).

оборудване от стройрент за купа мургаш 2019
Стройрент отново бе сред основните спонсори на събитието, обезпечавайки „Купа Мургаш“ с необходимото оборудване и съоръжения. За целите на спортния ден компанията ни предостави общо над 50 броя прозирни огради, полицейски бариери, химически тоалетни, мобилни мивки, кошове за боклук и водоструйки, подпомагайки организаторите и осигурявайки комфорта на всички участници по време на състезанието.

Освен незабравимото изживяване от юбилейното издание, всеки от участниците получи специална спортна тениска за колоездене с логата на всички партньори на мероприятието.
Макар и едва завършило, организаторите вече анонсираха следващото издание през 2020.

Споделяме с Вас малка галерия от състезанието, заедно с представители на Стройрент. Честито, колеги!
Отборът на Стройрент с участие и две отличия на „Купа Мургаш“ 2019 беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване