Стартира Парк-театър ”Борисова градина” - най-големият летен театър на открито

София вече има своя нов най-голям летен театър на открито - Парк - театър „Борисова градина“, намиращ се в непосредствена близост до Орлов мост и езерото „Ариана“.

Един от основните организатори на събитието е компанията за отдаване на оборудване и механизация под наем „Стройрент“, която в кратки срокове успя да изгради специална покрита сцена и трибуна за 850 посетители, гарантиращи комфорт и приятна атмосфера за всички гости и актьори, независимо от капризите на времето.

Парк-театърът ще отвори врати на 22 май (събота), представяйки постановката „Нашата голяма френска сватба” и ще продължи да радва всички любители на театралното изкуство и поезията с различни представления до края на месец октомври 2021г.

През най-слънчевите и топли месеци от годината, на сцената на театъра ще бъдат представени любими спектакли, концерти и постановки. Ще бъдат организирани кино вечери по един различен и впечатляващ начин. „Нашата голяма френска сватба“, „Мръсното копеле“, „Поетите Live“, „Лъжи ме "Обичам те"“, „Майсторите на комедията“, „Чамкория“ и още много от най-хубавите театрални постановки ще дадат възможност на публиката да се пренесе в една гарантирано приятна обстановка на фона на зелената и свежа атмосфера на парка.

Грандиозният проект превръща в реалност една отдавнашна мечта на режисьора Борис Радев за създаването на закрит летен театър, но на открито. Освен с мащабните по размер сцена и трибуна, театърът впечатлява с добрата организация и вниманието към всеки един детайл, гарантиращи комфорта на участници и посетители. За най-претенциозните гости е осигурена отделна ВИП зона, в която ще имат възможност да се насладят на представленията с комплимент - шампанизирано просеко.

Програмата и предстоящите постановки ще бъдат анонсирани в официалната фейсбук страница на Парк – театър „Борисова градина“ и в Eventim, където ще можете да се информирате подробно за всеки спектакъл, дата и час на провеждане и да закупите предварително билети.

Всички представления и събития, организирани на сцената на летния театър ще бъдат провеждани при спазване на противоепидемичните мерки.

Парк - театър „Борисова градина“ се осъществява с подкрепата на Столична Община.
Стартира Парк-театър ”Борисова градина” - най-големият летен театър на открито беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване