Stroyrent – дългогодишен партньор на Legion run

И тази година Stroyrent е част от спонсорите и партньори на еднa от най-забавните отборни игри у нас „Legion Run”

За поредна година организаторите ще подготвят терена и ще изградят незабравимите препятствия за участниците с оборудване на Stroyrent.

„Обещаваме вълнуващо, кално и забавно изживяване, адреналинът от което ще държи теб и приятелите ти дни, седмици, дори години наред. Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото ти и изисква работа в екип. Ще тичаш, ще скачаш, ще пълзиш, ще спринтираш, ще висиш и ще помагаш на останалите да правят същото. Ще джапаш доволно в калта като малко дете и ще пресечеш финала рамо до рамо с хиляди други! Ще имаш драскотини и натъртвания, но ще се усмихваш. И на финала просто няма да си същият“, споделят организаторите, верни на концепцията на събитието, че "Legion Run" е не просто бягане с препятствия - а незабравимо приключение за пораснали.

През 2019 г. "Legion Run" ще се проведе на ново мясно – в село Мрамор, близо до София, като освен новата локация, организаторите ще поднесат още една изненада – този път към на-малките легионери.

Радваме се, че Stroyrent е част от събитието, като тази година сме подготвили много атракциони и изненади за всички участници.

Усети емоцията на събитието с едно от послените видеа на "Legion Run" в Гърция:

https://www.facebook.com/legionrun/videos/467152654114514/?t=144

Stroyrent – дългогодишен партньор на Legion run  беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване