Стройрент предоставя мобилно оборудване на „Витоша 100“

Отбор „Стройрент“ е готов за състезанието


И тази година Стройрент ще подсигури мобилно оборудване за спортното събитие „Витоша 100“. Стартът е на 25 юли с начален час 6:00 сутринта.

Участниците ще имат на разположение мобилни мивки, еко тоалетни, маси, пейки, които ще бъдат разположени на старт-финала. Компанията ни ще подсигури и 2 водоструйки, позиционирани в кв. "Бояна" и на пункт „Студена“, с които колоездачите ще могат да почистят велосипедите си преди, по време или след приключване на участие.

Ще се погрижим и за пълното обезопасяване на пътните участъци, предоставяйки на събитието необходимото количество полицейски бариери, които ще бъдат поставени по натоварените отсечки по трасето.

Контейнер на Стройрент за събиране на отпадъци ще бъде поставен на най-оживеното място от събитието, за да подсигури по-чисто провеждане на мероприятието. От своя страна организаторите приканват всички участници да носят собствени бутилка с вода, с цел намаляване излишната употреба на пластмаса и генерирането на отпадъци.

Отбор „Стройрент“ е дългогодишен участник и в двете дисциплини. Тази година представителите на компанията са още по-мотивирани и с нетърпение очакват старта. Всички те пожелават успех на останалите участници в състезанията и обещават да ги чакат на финал!
Стройрент предоставя мобилно оборудване на „Витоша 100“ беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване