„Студент на годината“ - Стройрент подсигури необходимото оборудване под наем

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи почетната награда


Късно снощи се проведе ежегодният конкурс „Студент на годината“ за 2019-та година. Събитието се състоя в театралната зала на Националния студентски дом в София, която се ползва за първи път от 19 години насам, след

Церемонията се проведе под патронажа на министъра на образованието Красимир Вълчев и бе организирано от Националното представителство на студентските съвети. Сред присъстващите бяха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, председателят на Комисията по образованието и науката Милена Дамянова, кметът на София Йорданка Фандъкова, народни представители, представители на изпълнителната власт, експерти и общественици.

За целите на конкурса, от Стройрент бяха наети 6 броя от най-новите модели електрически калорифери, генератор за електрозахранване на сградата, електрическо табло и каучукови кабели.

Общо 15 бяха отличените в конкурса, като голямата награда отиде при Иван Маринов, който е 4-ти курс, специалност „Топлоенергетика и ядрена енергетика“ в Технически университет–София. Той бе награден от председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Знанията ни дават възможности да се усъвършенстваме, да бъдем конкурентни и да вървим напред, подчертах пред гостите на церемонията. Призовах присъстващите млади хора винаги да се съизмерват с най-добрите, с най-знаещите и с най-можещите“, сподели Цветя Караянчева веднага след церемонията.

Сред останалите победители е и Силвия Заркова от Стопнската акдемия „Д.А. Ценов“, с приз „Докторант на годината“. Десислава Чапкънова от бургаския университет „Проф. д-р Асен Златаров“ получи наградата в категорията „Педагогически науки“, а бургазлията Вадим Петров, бе отличен за „Студент с българско гражданство, обучаващ се извън границите на Република България“. Той е докторант 2-ри курс по „Политология“ в „Российский университет дружбы народов”.

Радваме се, че организаторите се довериха на Стройрент, избирайки нужното оборудване, което подпомогна за по-приятното провеждане на събитието.

Честито на всички наградени и пожелаваме на всички студенти стремеж към все по-високи цели и постижения!

Споделяме снимки от церемонията, както и от подготовката:
„Студент на годината“ - Стройрент подсигури необходимото оборудване под наем беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване