Посещение на Husqvarna Construction в Белгия

През месец септември наш представител посети демо центъра и завод за режещи консумативи на Husqvarna Construction в Белгия. Бисер Иванов, мениджър на отдел „Лека механизация“ в Стройрент, получи покана от нашите колеги и партньори „Ташев-Галвинг“ ООД.


Обучението бе с продължителност два дни, през които всички гости имаха възможност да се запознаят с новите продукти на марката, начин на работа, нововъведенията и редица добри практики.

Оборудване за рязане и пробиване, машини за обработка на повърхности (шлайфане/полиране/бластиране/отстраняване), за уплътняване и полагане на бетон, диамантени боркорони и дискове, бяха част от детайлно представения асортимент. Освен демонстрации на машините и консумативите, домакините предоставиха възможност на посетителите за тестване на цялата продуктова гама.

„Цялостната организация беше изключителна! От много дълго време имах желание да се запозная и тествам голяма част от машините. Щастлив съм, че имахме възможността да го направя! Изпробвахме почти всички машини, които не бяха никак малко.

Най-силно впечатление у мен остави роботът за раздробяване на големи площи бетон, командван чрез дистанционно управление. Машината наподобява мини багер, но с много по-малки размери и възможност за работа с прикачни устройства като ножица, челюсти за раздробяване, чук и др.

Husqvarna за пореден пък показаха професионализъм и машини от висок клас!“, споделя Бисер Иванов.

Част от асортимента, показан на изложението, вече е наличен и в нашия сайт, като:

Следете уебсайта ни - съвсем скоро ще ви представим и още машини. Във фейсбук страницата на Стройрент ще бъдат качени снимки и видеа от посещението ни в Husqvarna.
Посещение на Husqvarna Construction в Белгия беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване