Фасадно скеле за ГБС – Полицейска академия

Фасадното рамково скеле Layher SpeedyScaf e бързосглобяемо скеле с горещо поцинковани метални рамки и перфорирани стоманени пътеки.

Широката гама от принадлежности позволява заскеляването на сгради с разнообразни размери в план и височина. Главната носеща конструкция се състои от 2-метрови вертикални рамки, пътеки и диагонали. Стандартните рамки са с височина 2,00m и широчина 0,73m. Допълнителните елементи като къси рамки, тесни рамки, К-рамки, конзоли, премостващи ферми позволяват да се преодолеят наклони на терена или да се прескочат еркерни издавания, козирки и т.н. При необходимост от създаване на предпазен проходен тунел за преминаване на пешеходци в комплекта на скелето се предвиждат проходни рамки с широчина 1,50m. При наличие на препятствие по фасадата на сградата могат да се използват премостващи ферми с дължина 5,00m или 6,00m.

Високото качество на системата се базира на оптималната ергономична конструкция, свойството на материалите за дълъг живот и логиката на монтажа, която на практика изключва грешки при сглобяването.

Максималното натоварване на един етаж от скелето в работен режим не трябва да е повече от 300 кг/м2.

Скелето се укрепва чрез анкери в стените. Където е необходимо на скелето може да се монтира специална рамка с конзола за макара за повдигане на материали до платформите на скелето.

Предимствата при използването на Фасадно рамково скеле Layher SpeedyScaf са:

Ø Икономическа ефективност
1. малко собствено тегло
2. позволява бързо издигане и демонтаж
3. висока възвращаемост на инвестициите
4. дълъг живот на оборудването

Ø Сигурност
1. притежава всички необходими разрешителни и технически документи – Скелето е сертифицирано по TUV
2. напълно обезопасено
3. здраво захващане на платформите

Ø Гъвкавост
1. предлага 2 ширини на рамките, 4 дължини на пътеките и богата гама допълнителни елементи
2. Собственото тегло на скелето е приблизително 15 кг/м2.
3. Допустимо натоварване 300 кг/м2

Такова скеле беше използвано от фирма „Главболгарстрой“ АД – гр. София, за направа на топлозиолацията на обект: МВР-314 – полицейска академия Симеоново. Фасадата на обекта беше с височина 40,00 м.
Фасадно скеле за ГБС – Полицейска академия беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване