Изграждане на купулни къщи с техника от Стройрент

Чували ли сте за купулни къщи? В област Пловдив съвсем скоро ще бъде завършен един много интересен проект – изграждане на сферични геодезични куполни къщи – Spherica.

Постройките изглеждат изключително интересни, необичайни и атрактивни.
За направата на този нестандартен проект, наши клиенти наеха от нас телескопични вишка на Стройрент, с които да услеснят процеса по изграждането им.

сферични геодезични куполни къщи с вишка от Стройрентсферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент

Повече за сферичните къщи:
Имат естествена природна форма, която поражда усещане за хармония и спокойствие. Освен това куполите притежават уникалното свойство да изглеждат малки, семпли и елегантни отвън, като в същото време са изключително просторни и модерни отвътре.

Подобен избор на къщи става все по-популярен както по света, така и у нас. Избрахме няколко впечатляващи и вече осъществени проекти, които сме сигурни, че биха се харесали на много от вас. Приятно гледане :)

сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент сферични геодезични куполни къщи с вишка от стройрент
Снимки: Стройрент, Интернет
Изграждане на купулни къщи с техника от Стройрент беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване