Legion Run Bulgaria 2017 , яз. Огняново

За трета подред година, в близост до София, се проведe международното състезание Legion Run. Изградено от много по вид препятствия, трасето е мечтано и очаквано събитие от хиляди хора у нас. Участниците са различни на възраст ентусиасти, които искат да усетят адреналина и са готови да преминат 5 км. различни по сложност и вид съоръжения.
Стройрент се включи активно в изграждането на трасето. Доставихме гумено-верижен багер JCB 8052 за изкопаването на кален басейн. Процесът отне седем дни, време, през което трябваше да се извърши заравняване, изкопаване и натрупване  на кални маси.

Друг вид оборудване, телехендлерът KOMATSU WH716, също бе неизменна част при изграждане на терена. С неговите специфични възможности, не беше проблем да се вдигнат и преместят всички тежки съоръжения.

За да бъде възможен достъпът в околностите на яз. Огняново, беше необходимо и да се отстранят огромно количество трева и храсти.
За допълнително почистване на трасето, СтройРент предостави тримери за храсти. Беше доставена и всмукателна помпа, за премахване на излишната вода.
Доставихме и 24 Kw генератор , който покри нуждите на персонала по захранване на всички акумулаторни батерии, лаптопи и др.
За деня на състезанието организаторите предоставихме 10 броя химически тоалетни и контейнери за отпадъци.

СтройРент се включи в състезанието и със свой отбор, който се представи изключително достойно, финиширайки с добро време.
Пожелаваме си догодина да се видим отново с екипа на Legion Run Bulgaria!
Legion Run Bulgaria 2017 , яз. Огняново беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване