От сиво в красиво - най-големият стенопис в България

Показваме ти нещо мащабно и много красиво, в което STROYRENT взе участие, предоставяйки най-високата самоходна вишка под наем в България, с работна височина от над 43 метра.

С площ от 3600 m2, деветте силози на „София Мел“ в гр. София се преобразиха в най-големия графит в България. Дизайнът е на Стоян Атанасов, спечелил конкурса "От сиво в красиво“, а реализацията се дължи на изключителния професионализъм на Fine Art Factory. Над 700 часа отнема завършването на арт проекта, който подобрява околната среда в близост до мелницата, създавайки цветна градска зона.

Конкурсът "От сиво в красиво“ стартира през март 2023 г. Деветте силози за зърно се трансформират в творения на графити артисти, включващи цветове, които носят послания за щастие, любов и грижа.
Стройрент предоставя вишка на проекта на София Мел - От сиво в красиво

Участие в проекта взимат десетки арт предложения, а десетте най-добри дизайни биват оценени от специално подбрано жури.

„Пренесохме дизайна върху силозите за 30 дни, работейки с най-високата вишка в София - 43 м, наета от нашите дългогодишни партньори от @Стройрент, а боите, които използвахме бяха на марката Оргахим. Благодарим за довериято и съвместната работа!“, споделиха Fine Art Factory в пост в социалните мрежи.

От сиво в красиво - най-големият стенопис в България беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване