Алуминиево скеле под наем

Стройрент – официален вносител на алуминиеви скелета Custers за България

Стройрент предлага алуминиево скеле под наем от висок клас на водещия производител Custers. Всички елементи са изработени от олекотени и изключително устойчиви на климата материали, проектирани да издържат на интензивни натоварвания. Скелето може да се монтира върху колела, осигурявайки възможност за придвижвате на близки разстояния или върху пети, превръщайки го в стационарно.

Алуминиевото скеле Custers е специално проектирано за отдаване под наем – надежднo, леснo за използване и инсталиране и безопаснo за работа. С него може да изграждате алуминиеви кули с различни размери, да работите на площадка с голяма денивелиция, на стълбища и други обекти.

...
Покажи повече ↓

Изберете оборудване

Алуминиево скеле Custers
1 ден
11.99
7 дни
8.55
20 дни
7.79
30 дни
6.93
Алуминиевото скеле, предлагано от Стройрент, отговаря на европейския стандарт за качество (сертификат TUF), което позволява използването му на обекти, изискващи високи нива на сигурност. Има по-малко тегло и висока устойчивост на корозия. Всеки от елементите е с доказано качество, гарантирайки бърз и лесен монтаж, по-ниски разходи на труд и висока безопасност. Предимства при работа със скеле Custers: - регулиране на височината посредством нивелиращ винт - възможност за заключване на рамките една за друга - нивелиращи пети или колела - колела със заключващ се механизъм, осигуряващи допълнителна стабилност - телескопични подпори/вертикализатори - защита на ръба на работната платформа - подходящо за обекти, изискващи високи нива на сигурност - лесен монтаж дори и от непрофесионалисти
Скеле под наем беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване