МФМИ „Сурва“ 2024

За поредна година фирма STROYRENT се погрижи за изграждането на временни конструкции и доставка на оборудване по повод провеждането на Международния фестивал на маскарадни игри „Сурва“. 30-тото издание на дългоочакваното събитие се проведе на 26, 27 и 28 януари на площад „Кракра“ в град Перник.

Oрганизаторите се довериха отново на STROYRENT за доставка на временни ограждения тип бариери, изграждане на временен защитен покрив, изграждане на трибуни в различни конфигурации,  конструкция за LED стена и озвучаване, изграждане на кули за звук и осветление, доставка на подемна техника, доставка на отоплителна техника, както и различни услуги, сред които монтаж/демонтаж, транспорт на оборудване и др.

По традиция по време на Сурва Мемориалният комплекс се покрива с временен покрив, превръщайки пространството в закрита зона за събития. За изграждането му екипът ни използва скеле под наем Layher, а няколко мотокара и ножичка вишка от STROYRENT улесниха процесите на монтаж. За комфорта на посетителите, Мeмориалът бе отоплен с предоставени от Стройрент дизелови отоплители под наем.

Временен покрив от Стройрент - покриване на Мемориал - Сурва 2024

Около две седмици бяха необходими на нашия екип за монтаж на предоставеното оборудване.
Разгледайте снимки от подготовката в нашата галерия.

МФМИ „Сурва“ 2024 беше добавен в количката Ви!
0700-1-9988
Бързо запитване